K2

Poradíme Vám medzierku, ako si objednať vitamín D3 zadarmo

Je úplne evidentné, že záujem o vitamín D prerástol očakávania nás všetkých. Je nutné povedať, že asi právom. Skvelá forma podpory imunity, ktorú si v posledných mesiacoch chránime všetci ako oko v hlave. Vysoký dopyt po vitamíne D3 však zvyšuje jeho cenu na trhu. Nám Slovákom je vlaste dobré hľadať cestičky, ako vitamín D získať zadarmo. Ale tiež je nám vlastná solidarita v ťažkých časoch, a tak vám poradíme rovno my sami.

Poradíme Vám medzierku, ako si objednať vitamín D3 zadarmo

Čo se deje?

Práve z Nórska mieria na Slovensko pravidelne naše produkty. Dnes vám ale poradíme, ktorý z nich rozdávame zadarmo. Jedná sa o FlexiMed. A prečo zadarmo? A ako to súvisí s vitamínom D zadarmo? Rozuzlenie je racionálne jednoduché. FlexiMed je totiž produkt podporujúci nielen pohybový aparát. To najdôležitejšie je, že obsahuje 100 % dennú dávku vitamínu D3! Áno, to je tá medzierka, ktorú Vám chceme poradiť ako cestu k vitamínu D zadarmo.


„Nešlo si nevšimnúť narastajúceho záujmu o FlexiMed, ktorý rozdávame ako mesačnú vzorku zadarmo tým, ktorí chcú riešiť svoje problémy s kĺbmi, prípadne chcú udržiavať normálny stav svojich kostí a zubov. Ľudia si FlexiMed objednávajú aj kvôli jeho priaznivému vplyvu na cievy a srdce. Zdá sa ale, že narastajúci záujem vzbudila ešte prítomnosť vysoko kvalitného vitamínu D3, ktorý podporuje imunitný systém,“ komentuje extrémny záujem o FlexiMed riaditeľ spoločnosti Martin Kozelský.

Čo na to lekári? 

Pozreli sme sa na produkt detailne a zistili sme, že skutočne obsahuje 5 mikrogramov vitamínu D3. A práve toto množstvo je vnímané ako 100 % telu potrebnej dennej dávky na podporu imunity. „Vitamín D má nezastúpiteľnú úlohu v regulácii metabolizmu vápniku a fosforu. Predstavuje akýsi kľúč, ktorý umožňuje vstup vápnika do kosti, ovplyvňuje vstrebávanie vápnika v tenkom čreve a podieľa sa na vyzrievaní kostných buniek,“ vysvetľuje skvelé spojenie vitamínu D s vápnikom MUDr. Pavla Trulíková. 


Nórsky produkt FlexiMed je však mimo toho obohatený ešte o vitamín C, ktorý tiež podporuje imunitu. Aj jeho je v produktu 100 % dennej dávky. Tým ale superlatívy FlexiMedu nekončia, na rade je vápnik. 


Prečo je kľúčom tiež vápnik?

„Voľný vápnik sa vyskytuje v krvnej plazme a vo všetkých bunkách tela. Má potrebnú funkciu pri priebehu svalovej kontrakcie – a to u svalu kostrového, hladkého aj srdcového. Pri nedostatku vápnika klesá pevnosť kostí. Problematickým je dostatočný prísun kalcia u osôb s intoleranciou mliečnych výrobkov, poťažmo vegánov, u ktorých by mala byť suplementácia vyššia,“ spomína rizikovú skupinu MUDr. Marcel Koch 


„Podľa posledných výskumov je pre človeka najlepšie využiteľnou formou vápniku tá, ktorá sa najlepšie zabuduje do kostí. A aká to je? Tá z morských rýb.“ Tak vysvetľuje tajomstvo úspechu nórskeho FlexiMedu riaditeľ spoločnosti Martin Kozelský.

Pokiaľ máte zájem o spomínaný produkt zadarmo a bez záväzkov, stačí uhradiť len poštovné 1,95,-€. To bude Vaše jediná investícia. Produkt Vám následne dorazí priamo do schránky. Pokiaľ Vás tento komplexný produkt zaujal a chcete sa o ňom dozvedieť niečo viac, navštívte jeho stránku, kde si ho môžete zaobstarať aj v ročnom balení, samozrejme za naozaj zvýhodnenú cenu. 

Vitamín K2 Complex balení

Vitamín K2 Complex

Vyskúšajte supervitamín K2 zadarmo!
Vyskúšajte ZADARMO*

* platíte iba poštovné a balné 1.95€


Vaše komentáre

Vložte svoj komentár:

  • {{ myComment.createdAt }}

    {{ myComment.name }}:

    {{ myComment.text }}

  • {{ comment.createdAt }}

    {{ comment.name }}:

    {{comment.text}}

    • Zákaznícka podpora:

      {{ reaction.text }}

Vložte svoj komentár:

©2024 NaturaMed Pharmaceuticals s.r.o.

Odosiela sa